banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Esnaftan SP Adayı Mustafa Hekimoğlu'na yoğun ilgi


Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisinden Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçimlere sayılı günler kaldığı şu günlerde çalışmalarına ara vermeden ve hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye ilçesine bağlı bulunan mahallelerde çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisi ile karşı karşıya geliyor.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, 20 yıldır siyasetin içinden gelen birisi olduğunu ve siyasetin dürüst ve şeffaf bir şekilde yapılması gerektiğine inandığını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti.

Haliliye ilçesine bağlı bulunan Şehitlik mahallesinde doğdum, büyüdüm babam mahalle muhtarlığı yıllarca yaptı, kısacası yaşadığım büyüdüğüm mahalleyi ilçemiz olan Haliliye’yi çok iyi tanıdığını ve zaten 20 yıldır siyasetin içinden gelen birisi olarak siyasetin her kademesinde yer aldığını ifade ederek 1999 yılında Fazilet Partisinden Belediye Meclis Üyesi seçilerek Urfa'ya hizmet ettiğini belirterek siyasette yeni olmadığını Haliliye ilçesi için güzel projeleri olduğunu ve Başkan seçilmesi takdirde bu projelerini hayata geçireceğini belirtti.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, ayrıca 2019 yılının ilçemiz Haliliye sınırlarında bulunan Göbeklitepe Yılı ilan edilmesi nedeniyle Göbeklitepe’yi sadece Türkiye’de değil, Dünya’ya tanıttıracak projeler olması gerektiğini ifade ederek bu projelerinin hazırlığının yapıldığını ifade etti.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimler için gece gündüz demeden kapı kapı, sokak sokak gezeceklerini çalmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade ederek sözlerine son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.