banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

ESNAF VE VATANDAŞLAR ZAHİT'E İLGİ GÖSTERDİ

Zahit, Aday adaylığı süreci kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçiminde AK Parti’den Haliliye Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Zahit, Haliliye ilçe esnafı ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Haliliye'de AK Parti’den 21 Aday adayının bulunduğu adaylık yarışında Mustafa Zahit’e esnaf ve vatandaşlar ilgi gösteriyorlar.

Proje ve planlarını anlatan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, Ortak akıl ve birlikte yönetim ilkesiyle beraber Haliliye’nin sorunlarını, sorunlarının çözümünde projelerimizi hayata geçireceğiz. Temel sorunları çözebilecek planlamaları yaptıklarını, başkan olmaları halinde ilçenin 5 yılda hak ettiği yere geleceğini, İlçenin insan kaynakları açısından kısa zamanda başarıları elde edeceklerini ifade etti.

Zahit, Haliliye İlçemiz Ortak paydamız ve sevdamızdır. Bu sevdanın ancak ortak akılla ve birlikte yönetimle taçlandırılır. Sorunlar çözümlenmek için vardır. Önemli olan sorunları tespit etmek ve çözümlemek için birlikte hareket edebilmektir. Bu konuda insanımıza güveniyor ve her alanda desteklerini bekliyorum. İfadelerini kullandı.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan aday adayı Mustafa Zahit'in ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaflar Zahit'e sıkıntılarını anlattılar. Zahit'in sadece seçim sürecinde değil her zaman halkın içinde, halkın sorunlarını dinleyen bir kişi olduğunu belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.