banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Eski Vekil Kaplan, Büyükşehir Belediyeye talip


Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Partiden Belediye başkan aday adaylığını düşünen isimler bir bir kamuyoyuna çıkmaya başladılar. 1 Kasım'da sona erecek olan müracaatlar öncesi en çok merak edilen konu ise kimlerin Büyükşehir belediye Başkan aday adayı olacağı.
Mevcut Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba'nın kesin olarak aday gösterilmeyeceği konuşulduğu Ankara kulislerinde deneyimli bir siyasetçi Mahmut Kaplan, Büyükşehir belediye başkan aday adaylığına müracaatta bulunacak.
AK Partinin kurucu Milletvekillerinden olan ve kendi döneminde birçok projede imzası bulunan Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Kaplan'ın Ankara'da bazı görüşmelerde bulunduktan sonra Büyükşehir belediye Başkan aday adaylığına karar verdiği öğrenildi.

Ak partide resmi müracaatların sona ermesine sayılı günler kalırken, Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığına resmi müracaatta bulunacak olan Mahmut Kaplan'ın Şanlıurfa'da bir basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda  bulunmasıı bekleniliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.