banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

EROĞLU VE BAKANLARA MIRRA TAKIMI VE ISOT HEDİYE ETTİ



KKTC Başbakanı Sayın İrsen Küçük’ün meclis programı nedeniyle kabul edemediği Başkan Fakıbaba ve Urfa heyetini Cumhurbaşkanı Eroğlu, köşkünde kabul etti. Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun ardından Fakıbaba ve Urfa heyetini Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner kabul etti. Bakan Saner Urfa heyetine bir öğlen yemeği verdi.

CUMHURBAŞKANI EROĞLU FAKIBABA’YI KÖŞKÜNDE AĞIRLADI

Belediye Başkanı Fakıbaba Cumhurbaşkanlığı Köşkündeki kabulde, KKTC halkı ve Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun her zaman yanında olduklarını ve KKTC’nin bundan sonraki süreçte daha da gelişeceğine inandıklarını belirtti.

FAKIBABA CUMHURBAŞKANI EROĞLU’NU URFA’YA DAVET ETTİ

Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu Urfa’ya da davet etti. Cumhurbaşkanı Eroğlu da, Türkiye’nin, Kıbrıs Türk Halkı açısından önemine dikkati çekti

Eroğlu“Yıllarca Kıbrıs davasını en iyi şekilde savunan Anadolu halkının temsilcilerinin KKTC’yi ziyaretleri her zaman Kıbrıs Türkü’ne moral vermiştir” dedi.

Eroğlu,  yakın zamanda Urfa’yı ziyaret etmek istediğini de belirtti.

EROĞLU VE BAKANLARA MIRRA TAKIMI, ISOT VE FISTIK HEDİYE EDİLDİ.

Belediye Başkanı Fakıbaba KKTC’DE gerçekleştirdiği ziyaretlerin anısına başta Cumhurbaşkanı Eroğlu olmak üzere KKTC’nın İçişleri ve Ulaştırma Bakanlarına birer mırra takımı takdim etti. Fakıbaba ayrıca kentimizi sembolize eden isot. fıstık, broşür ve cd den oluşan hediye paketlerini de resmi temaslar sırasında vermeyi ihmal etmedi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu ve diğer bürokratlar ise KKTC’yi sembolize eden hediyeleri ise görüşmeler sırasında  Başkan Fakıbaba’ya takdim ettiler.

KIBRIS’TA ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK VE URFA’YI ANLATTI

Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve Şanlıurfa Belediyesi Sıra Topluluğu ile KKTC’ye giden Belediye Başkanı Fakıbaba, bazı resmi temaslarda bulundu ve Doğu Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine Çağdaş Belediyecilik ve Urfa’yı anlattı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Aktivite Salonu’nda dünyanın dört bir yanından Kıbrıs’a okumaya gelen üniversitelilere ve diğer davetlilere Urfa’yı ve belediyeciliği anlatan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba panelin sonuna kadar dikkatle dinlendi.

Davetlerini kırmayarak KKTC’ye gelen Belediye Başkanı Fakıbaba’ya şükranlarını sunan Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri Urfa heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

DAÜ Öğrencileri ve Prof. Dr. Nadiri panelin sonunda Fakıbaba’ya şükran çiçeğinin yanı sıra çeşitli hediyeler sundu. Fakıbaba’da Prof. Dr. Halil Nadiri’ye bir mırra takımı hediye etti.

Paneli, Urfalı İşadamı Hacı Yavuz, Vedat Paydaş, Doğu Akdeniz Üniversitesi Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Bozanoğlu, DAÜ Mezunlarından Av.Ronayı Paydaş ta izledi.
www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.