banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Karaköprü ilçesi Göbekli

Erkan Mumcu: Ağar şerefsizlik yaptı

367 krizi döneminde siyasi arenada en çok konuşulan aktörlerden biri olan Erkan Mumcu, TV8'de yayınlanan Selahattin Sadıkoğlu'un programında Mehmet Ağar'la ilgili ağır mı ağır iddialarda bulundu.

"MEHMET AĞAR BİZİ İHANET ETTİ"

ANAP ve DYP birleşmesi sürecinin perde arkasını anlatan Mumcu, "DYP o gün ihanet etti. Ne için yaptı bilmiyorum. Nasıl seçimlerden önce YSK listelerin verileceği son gün ANAP bu birleşmenin gereği olarak seçime katılmayacağını seçimlere DP çatısı altında katılacağını YSK'ya verdiği dilekçeyle duyurdu. Biz 2 saat sonra ortak listeleri YSK'ya verilmesini bekliyorduk. O listede hiçbir ANP'lı isim yoktu" diye konuştu. "ŞEREFSİZLİĞE MARUZ KALDIK" Program sunucusu Sadıkoğlu'nun ‘Peki siz hiç sormadınız mı, listedeki ANAP'lıları neden çıkardınız diye' sorusuna Mumcu, "O listede Erkan Mumcu varsa ben yalan söylüyorum, yoksa hemen internetten baksın. Böyle bir şerefsizliğe maruz kalmışım artık ne konuşacaksınız? Ne diyeceksiniz?" şeklinde konuştu.

TSK'DAN MUMCU'YA NOT: '' AKP 'Yİ KAPATACAKLAR''

Ergenekon davasının ekleri arasındaki 51 No'lu DVD içerisinde bulunduğu öne sürülen "Bilgi Notu" başlıklı belgede Başbuğ'un kişisel danışmanı Doç. Dr. Nuray Yıldız vasıtasıyla dönemin Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'ya mesaj gönderdiği ve oylamaya katılmamalarını söylediği öne sürülmüştü. İddiaya göre notta, " Anayasa Mahkemesi'yle konuştuk, AKP'yi kapatacaklar. Erdoğan, Gül ya da Arınç'tan biri seçilirse TSK müdahale edecek. Yeni oluşum sözü veriyoruz" mesajı yer alıyordu. Dönemin Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, "Ne doğrudan ne dolaylı bir mesaj gelmedi. Bunlar çocukça yalanlar" diyerek bu iddiaları yalanlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.