banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Erdoğan'ın sır gibi sakladığı anket

Erdoğan'ın sır gibi sakladığı anket

Herkesin merak ettiği "o soru" soruldu, işte Başbakan Erdoğan'ın cevabı...

Özel ANA uçağıyla Moskova'ya giderken geziye katılan gazetecilerle sohbet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mevcut milletvekillerinin ne kadarının tekrar aday olacağı soruldu. İstifa eden bürokratlar dahil kimsenin adaylığının garanti olmadığına vurgu yapan Başbakan, “81 ilde 109 bin denekli anket yaptırdık, araştırma sadece bizim değil muhalefet milletvekilliğini de kapsıyor. Sonuçları kasamda kilitli” dedi. 

Seçimlerden birinci çıkmamaları halinde istifa edeceğini tekrarlayan Erdoğan,CHPGenel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in “Anketçilerin kuyruğuna teneke bağlayacağım” sözleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “13 Haziran'da dedikleri çıkmazsa istifa edecek mi? O zaman kim teneke baglayacak? Birinci olacağını söyleyemeyen muhalefet partisi olur mu?”

STAR GAZETESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.