banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Erdoğan'dan teröre ortak tavır çağrısı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de meydana gelen hain saldırıyla ilgili olarak, ''Aziz milletim, öncelikle hepimizin başı sağolsun. Rabbimden, Hakkari'nin çukurca ilçesinde vatan savunması esnasında şehit düşen güvenlik görevlilerimiz için rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Milletimizin her bir ferdine, şehitlerimizin yakınlarına TSK'ya sabır ve başsağlığı diliyorum.
Yaralı kardeşlerime Allah'tan acil şifalar diliyorum. Çatışma bölgesi, Çukurca'dan son teyit ettiğimiz haberlere göre şu an itibariyle 24 Mehmetçiğimizi şehit verdik, 18 askerimiz de yaralı durumda. Şu an itibariyle uluslararası hukukun öngördüğü ölçüde sıcak takip olmak üzere geniş çaplı operasyonlar devam ediyor'' dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki hain saldırıya ilişkin ''İçerden ve dışardan hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceğimizi, hiçbir şekilde geri adım atmayacağımızı, vatan toprağının tek bir zerresini dahi feda etmeyeceğimizi, dostun da düşmanın da çok iyi bilmesi, anlaması ve idrak etmesi gerekir'' dedi.
Şu anda bölgede sıcak takip başta olmak üzere geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.
Genel Kurmay başkanımız başta olmak üzere kuvvet komutanlarımız bölgede.
Bu topraklar şehit kanları ile yoğrulmuş, bayrarığımız rengini şehitlerimizden almıştır. Vatan da bayrak da bizim için namus ve şereftir.
Uğruna her bir vatan evladının can vereceği kadar kutsaldır.
Vatan toprağımızın tek bir karışını feda etmeyeceğimizi dost ve düşmanımızın idrak etmesi gerekir
Bugüne kadar bir milim dahi çekilmedik geri çekilmeyeceğiz.
Herkim ki teröre gizli ve açık destek veriyorsa
Herkimki terörü koruyor veya kolluyorsa
Her kimki törörü görmezden geliyorsa tamamı bilsinler ki
Türkiye Cumhuriyetinin nefesi ensesinde olacaktır. Bilsinler ki bunun hesabı sorulacaktır.
Terör örgütünün hedefi zihinleri bulandırmak insanlar üzerinde kuşkular uyandırmaktan başka birşey yapmamıştır.
Anne karnındaki bebeği katleden,  cami imamını yoldaki insanları katleden  kendi mensuplarını infaz eden ve bunu ailelerinden saklayan terörün savunulacak hiçbir amacı olmaz.
Aziz Milletime sesleniyorum kim ki metanetini koruyamaz ise teröre hizmet edeceğini bilsin.
Yeni sivil demokratik bir anayasa çalışmalarının başlayacaağı gün yapılan bu saldırı bizi aydınlık ufuklardan uzaklaştırmayacaktır.
Bu saldırı karşısında vakarımızı ve serinkanlılığımızı kaybetmeyeceğiz.
Bu işte teröre karşı birlik ve beraberlik şarttır. Muhalefet partilerinin  açıklamalarında hükümeti sorumlu tutmaları milletimizi tahrikten başka birşey değildir.
Bugüne kadar PKK'yı terör örgütü ilan edemeyenler bugünden sonra kimseyi barıştan yana olduklarını ikna edemez. Barış yaşanır barış konuşulmaz. Bugün her zamankinden birlik ve bütünlük sergilemeyiz.
Bir başbakan olarak hakkımda çıkarılan internet andıcı yalanını yargı açıkladı. Böyle bir andınçın altında imzası olmayan bir başbakan.  Bu imza bölücü terör örgütü ile mücadele için konulan bir imzadır.
Medyayı duyarlı olmaya davet ediyorum. Bugün suçlamak eleştirmek tahrik tohumları ekmek yerine dayanışma içinde olmak zorundayız.
Türkiye'nin büyümesini kardeşlik içinde yükselmesini hiç kimse engelleyemez. Şehitlerimize Allah diliyorum, şehit yakınlarına ve askerimize başınız sağ olsun diliyorum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.