banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Erdoğan'dan Kürtlere kritik çağrı



Van depremine yardıma gelmiş polise şehit eden, caminin imamını şehit eden bu canavarlarla Kürt kardeşimin ilgisi yoktur. Kürt kardeşlerime sesleniyorum. Bu topraklar üzerinde yaşayan kardeşlerimin eline vicdanına koymasını sesleniyorum.

...HABERİN FOTOĞRAFLARI...

Her bir Kürt kardeşlerimin bir an olsun vicdanıyla düşünmesini istiyorum. Cumhuriyet tarihi boyunca hangi hükümet bu kadar cesur adımlar atılmış, kardeşlik için bu kadar çaba gösterilmiştir? AK Parti bu zulme son vermiştir.

OHAL'i AK Parti kaldırmıştır. Kürtçe yasağını AK Parti kaldırmıştır. AK Parti güneydoğuyu tek partiyle idare etmek isteyen terör örgütüne karşı Kürt kardeşlerimi korumuştur. Kürt kardeşlerimin teröre 'Yeter artık' demesini bekliyoruz.

Hepimiz aynı kıbleye dönüyoruz. Bir ailenin fertleriyiz, kardeşiz. Terör örgütü desteğiyle oyları alarak meclise gelen siyasetçiler öfkenin ayrımcılığın dilini kullananlardan değiliz. Biz kardeşliği konuştuk. Bugün hiç usanmadan tekrar ediyorum ' İnadına demokrasi, inadına kardeşlik, inadına kucaklaşma' diyorum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.