banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na cevap

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt Başbakan Erdoğan Esenler'de toplu açılış törenlerinde Kılıçdaroğlu'nun kendise yönelik sözüne Hacı Bektaşı Veli'nin 'eline beline diline sözüyle cevap verdi.

 

Başbakan Erdoğan İstanbul Büyükşehir Beledileyisi'nce gerçekleştirilen tesislerin toplu açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan Esenler'de vatandaşlara bugün açıkladığı 'Çılgın Proje'nin ayrıntılılarına değiniyor.

 

Erdoğan, devlet hastanelerini birleştirilmesine karşı çıktıklarını bugün tüm hastanelerin tüm vatandaşlara açık hale geldiğini söyledi.

 

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun SSK'nın Genel Müdürlüğü görevine getirilmesiyle kurumun sürekli zarar etmeye başladığını Kılıçdaroğlu'nun görev süresince SSK'nın en ağır darbeyi yediğini söyledi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Ecevit tarafından aday gösterilmediğini söyledi.

 

 Erdoğan, muhalefetin ağzını bozduğunu küfür ettiğini belirterek, MHP'nin edepsiz bir yazarı neden transfer ettiğini şimdi daha iyi anlaşıldığını söyledi. Erdoğan, böylece daha iyi nasıl küfür edileceğini ortaya koyduklarını söyledi. "Ağzınızdan çıkan söz ne ise siz o sunuz. Bir lafa bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adammı diye' CHP lideri 'eline beline diline hakim okulacaksın. Ellerine hakim olamadılar, bellerine hakim olamadılar, şimdi de dillerine hakim olamadılar.

 

Erdoğan, muhalefet konuşurken cocuklarınızı televizyondan uzak tutun. Çocukların ahlakı  bozulmasın." dedi. 

 

" Siz ne yapacağınızı çok iyi bilirsiniz, size güveniyor size inanıyorum. Bunlara cevabı 12 Haziran'da siz vereceksiniz." diyen Erdoğan vatandaşların gerekeni yapacağına inandığını söyledi.

 

Erdoğan, bundan sonra okullardaki kara tahtaları tamamen kaldıracaklarını, okulların akıllı tahtalarla donatılacağını, çocukların tümüne IPOD benzeri bir tablet bilgisayar verileceğini söyledi.

 

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 600 TL vereceği iddialarının mümkün olmayacağını da söyledi.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.