banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Erdoğan'dan Güvenç'e miting talimatı

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Meydanında düzenlediği toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şanlıurfa Milletvekilleri, Belediye Başkanları katıldı.

 Topçu Meydanında Başbakan Erdoğan, CHP ve 5 partinin ortak çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na yüklendi. HDP'ye de yüklenen Başbakan Erdoğan, Filistine sesiz kalmalarını da eleştirerek gidin Esed'le kahvaltı yapın dedi.

Çözüm sürecinin nihayete ermesi için canla başla çalıştığına dikkat çeken Erdoğan; "Şanlıurfa’ya 20 trilyonluk yatırım yaptık. Şanlıurfa'ya hızlı trende yapacağız" diyerek Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde Şanlıurfa'daki yatırımları taklip edeceğini belirtti.

 

Şanlıurfa'nın büyük bir miting alanına kavuşması gerektiğini belirten Başbakan Erdoğan, Büyükşehir Belediye Basşkanı Celalettin Güvenç'i sahneye alarak pazarlık etti.

 

Topçu Meydanı yanında bulunan yapıların ortadan kaldırarak 200 bin kişilik miting alanı yapması şiçin talimat verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.