banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Erdoğan'a hakaret eden CHP'li: Ciğerinizi...

CHP'li Aykut Erdoğdu, AK Parti'nin yolsuzluklarını ortaya çıkarmak için yeni bir mücadelenin içerisine girdiğini söylerken Başbakan Erdoğan ve AK Parti'ye çok sert mesajlar yolladı.

3. havalimanının ihalesinin finansal kentsel ve çevresel etkileri açısından halkı yakından ilgilendiren bu projenin başlangıcından itibaren hiçbir sürecinin şeffaf olarak götürülmediğini iddiasıyla 3. havalimanı ihalesini Danıştay'a götüreceğini dile getiren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'ya büyük tepki gelmişti.

Bu tepkilere Twitter'daki hesabından cevap veren Erdoğdu oldukça sert mesajlar verdi. "Geri zekalı projelerle İstanbul'un ormanlarını ve su kaynaklarını yok etmekle kalmayacaklar torunlarımızı bile boçlandıracaklar" şeklinde bir mesaj atan Erdoğdu, "Siz rant uğruna bir ormanı bir kenti bir Halkı mahvedeceksiniz ben de susacağım... Ciğerinizi sökeceğim" dedi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A HAKARET

AK Parti'nin dünkü grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde olan CHP Erdoğdu, Erdoğan'a yönelik hakarete yönelik cümleler kullandı:

"Bu kadar yalanı, bu kadar riyayı, bu kadar ikiyüzlülüğü insanlık tarihi aynı adamda görmedi! Sen beni korkak siyasetçilere dönek bürokratlara benzettin galiba... Senin bütün rant oyunlarını bozacağım... Bütün haramları kusturacağım. Başbakan grup konuşmasında 3. Havalimanıyla ilgili kulaklarımı çınlatmış... Ensendeyim... Bütün yoksuzlukları açığa çıkaracağım... "

İşte Erdoğdu'nun o tweet'leri:

"Şimdi bütün güçlerileriyle bağırıyorlar... Ama Halk bu projeleri iç yüzünü er geç öğrenecek... Bir ağacı değil yüzbinlerce yıldır var olan ormanı talan edecekler... Ben de susacağım... Son nefesime kadar mücadele edeceğim... İhalelere fesat karıştırmaktan ve rüşvetten hükümlü kişilere bu ihalelerin verildiğini söylemiyorum bile... Önce ormanı kurtaralım... Bu kadar yalanı, bu kadar riyayı, bu kadar ikiyüzlülüğü insanlık tarihi aynı adamda görmedi! Sen beni korkak siyasetçilere dönek bürokratlara benzettin galiba... Senin bütün rant oyunlarını bozacağım... Bütün haramları kusturacağım. Başbakan grup konuşmasında 3. Havalimanıyla ilgili kulaklarımı çınlatmış... Ensendeyim... Bütün yoksuzlukları açığa çıkaracağım... Bu daha başlangıç mücadeleye devam... Geri zekalı projeler önce Erdoğan'ın sonra AKP nin sonunu getirecek... Bütün panik bundan... Açtığım davayla parası ve ihtirası sınırsız rant ordusuna savaş açtığımın farkındayım... Canına okuyacağım bunların... Siz rant uğruna bir ormanı bir kenti bir Halkı mahvedeceksiniz ben de susacağım... Ciğerinizi sökeceğim... Okumayı sonradan öğrenen bazı AKP yöneticileri bana proje fizibilitesi üzerine ahkam kesiyor... Ben ne diyeyim..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.