banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Erdoğan, Yeni parti binasını açtı

AK Parti yeni İl Binasını, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kurdeleyi keserek “Hayırlı hizmetlere vesile olsun” diyerek açtı.

 

12 Haziran 2011’de yapılacak olan seçim çalışmaları çerçevesinde Topçu Meydanında mitin yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingden sonra Şanlıurfa AK Parti İl, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatının hizmet vereceği Karapörü yolu üzeri, İl Özel İdaresi karşısında bulunan binanın açılışını yaparak; “Şanlıurfa gibi büyük ve AK Partiye gönül veren şehrimize yakışır bir bina olmuş” dedi.

 

Açılış için binaya gelen Başbakan Erdoğan; dışarıda bulunan halkı selamladı ve oyuncaklar dağıttı.

 

Üç katlı yeni binayı gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplantı salonunda Yönetim toplantısına başkanlık etti.

 

Yanına İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’i ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü’yü oturtan Başbakan Erdoğan “Seçimin önemine” dikkat çekti.

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sizin emir ve direktiflerinizle hazırlamış olduğumuz yeni AKParti İl Binamıza en kalbi duygularımla hoş geldiniz diyorum. Bu binamızda Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalılara önemli hizmetlerin verilmesini sağlayacaktır.

Teşkilatımız İl Yönetiminden Mahalle Temsilcisine kadar yoğun bir çalışma temposu ile hedeflediğimiz “12’de 12 Milletvekili” sayısını AK  Partiye kazandırmaktır.

Çünkü Yeni Türkiye’nin, Yeni Anayasasının çıkarılmasında Şanlıurfa’dan kolaylık sağlamak için; En fazla Şanlıurfa Milletvekilini göndermek Şanlıurfa’nın boynunun borcudur. Bunu başaracağız” dedi.

 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise yaptığı konuşmasında seçimde kullanılacak oyların heba edilmemesi için yoğun bir çalışma yapılmasını istedi. Başbakan Erdoğan; “Yaptıklarımız ortada. Bu bölgeye yaptığımız yatırımlar ve bu bölgede bulunan Kürt kardeşlerimizin temel haklarındaki iyileştirmeleri anlatın.  Burada kadınlarımıza da büyük iş düşüyor. Çünkü işin mutfağında kadınlarımız var” dedi.

 

Başbakan Erdoğan, yaptığı toplantının ardından İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in takdim ettiği hediyeyi kabul ettikten sonra bazı açılışlar yapmak üzere binadan ayrıldı.

www.balikligol.com

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.