banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Erdoğan; Urfa'da zılgıt yedim

Beraberinde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Şanlıurfa Milletvekilleri ile Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Abide Kavşağında halka hitap ederken yoğun tezahüratla karşılaştı..

Şanlıurfa'da büyük bir kalabalığa seslenen erdoğan toplu açılışa geçerken kadınların zılgıtına gülerek cevap veren Erdoğan; "Zılgıtı Şanlıurfa'da yedim" dedi.

Büyük sevgi seli ile karşılaşan Erdoğa'ın keyifli olduğu gözlendi.

Abide kavşağı ve 25 tesis törenle hizmete açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.