banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Erdoğan Tabutu taşıdı

Eyyüp Peygamber Camiinde Cuma namazı kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler namazın ardından Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’un cenamze namazına katıldı. Namazın ardından kalabalığa kısa bir konuşma yapan Erdoğan, daha sonra milletvekili Kuşun tabutunu omuzlayarak bir süre taşıdı.

2007 yılında yapılan seçimlerde AK Parti 9. sıra adayı olarak seçilip TBMMye giden ve dün tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden 7 çocuk babası 62 yaşındaki Mustafa Kuş için Eyyüp Peygamber Camiinde cenaze namazı kılındı. Hz. Eyyüp Peygamber camiinde büyük bir kalabalıkla Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlunun imamlığında cenaze namazına Başbakan Erdoğanın yanı sıra Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK PARTİ Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerin tamamı, Çevre illerden yaklaşık 30 Milletvekili,  bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlar ile Merhum Mustafa Kuşun akrabaları katıldı.

 Başbakan Erdoğan, Kuş için helallik diledikten sonra merdivenlere çıkarak kalabalığa hitap etti. Polisin içerde ve dışarıda geniş güvenlik önlemi aldığı camide namazı kılanlara hitap eden Başbakan Erdoğan, Mustafa Kuşun dürüst ve görev adamı olduğunu belirterek; Kritik bir süreçte beraber çalıştık. Vefalı, Samimi ve dürüst bir adamdı. Son günlerinde hastalığı iyice ağırlaşmıştı. Meclisteki Referandum sürecinde bizleri yalnız bırakmadı. Ağır hastalığına rağmen meclise gelip çalıştı. Şanlıurfalılar olarak ne kadar gurur duysanız azdır. İnşallah ahirete beraber haşrolunuruz. Rabbim Mustafa Kardeşimden razı olsun. Tüm Şanlıurfalıların ve Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Daha sonra Tabutu omuzlayarak bir süre taşıdı.

 

Ömer Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.