banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Erdoğan net konuştu: B planımız var!

Diyarbakır Belediyesi önünde dağa kaçırılan çocukları için eylem yapan anne ve babaları yürekten selamladığı ifade eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 15 yaşında çocukları dağa kaçırılan yürekleri yanan anne babaların feryadının dünya medyasının görmesini arzuladığını açıkladıktan sonra BDP ve HDP'lilere seslendi:

"Galatasaray Lisesi önünde oturanları yazardınız. Bu yavruların annelerini niçin görmüyorsunuz. Türkiye medyası duyarsız kalanlara sesleniyorum. Siz neden yazmıyorsunuz, görmüyoruz. HDP, BDP hani siz neden görmüyorsunuz. Gidiyorsunuz, alıyorsunuz ya o yavruları da alıp gelin. Bunların da adreslerini iyi biliyorsunuz. Nerede neyim olduğunu biliyorsunuz. Alıp geleceksiniz. Alıp gelmediğiniz takdirde b planımız c planımız devreye girer. Bugüne kadar anneler, babalar tehdit nedeniyle bu acılarını içlerine atıyordu. Bu feryadın duyulmasını o annelerin haklı mücadelesini 77 milyon tarafından desteklenmesini diliyoruz.  Biz de anneleri çocukları ile buluşturmak için bu mücadeleyi sürdüreceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.