banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Erdoğan; Mardinli annelere; yüreğinizi ortaya koyun

Başbakan Tayyip Erdoğan, Mardinli anne babalara seslendi: Terörün bitmesi için siz de yüreğinizi koyun

Başbakan Tayyip Erdoğan, ülkede huzuru bozmak ve demokratikleşme adımlarını engellemek için her türlü tahrikin hayata geçirilmeye çalışıldığı uyarısında bulundu.

Açılışlar yapmak için gittiği Mardinde düzenlenen törende konuşan Erdoğan, Türkiyenin sorunlarına el attıkça, birilerinin bunu engellemek için vargücüyle çalıştığını söyledi. Doğuda, Güneydoğuda terör, Batıda çeteler ve mafya üzerimize geldi. Oynanan oyunları beraber bozacağız. diyen Başbakan, terör sorununun çözümü için Mardinlilerden de taşın altına yüreklerini koymalarını istedi: Mardinli annelere sesleniyorum: Anneler, akan kanın durması için yüreğinizi dünden bugüne ortaya koydunuz, gene koyun. Biz elimizi, bedenimizi, yüreğimizi taşın altına koyduk. Gelin, siz de omuz verin, siz de destek verin. Hiç endişeniz olmasın, Türkiyeyi güzel günler bekliyor.  (Zaman)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.