banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Erdoğan Kuş ailsine başsağlığı diledi

Eyyüp Peygamber Camiinde Cuma namazı kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler namazın ardından Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’un cenaze namazına katıldı. Namazın ardından kalabalığa kısa bir konuşma yapan Erdoğan, daha sonra milletvekili Kuşun tabutunu omuzlayarak bir süre taşıdı.

Eyyüp Peygamber Camiinde bulunan Merhum Milletvekili Mustafa Kuş’un Eşi Avaş Kuş ve çocuklarının yanına giden Erdoğan Avaş Kuş’a başsağlığı diledi.

Şanlıurfa Milletvekili Çağla Özyavuz ise Avaş Kuş’u yalnız bırakmayarak vamii içerisinde kılınan namazı seyrettiler.

Camiden çıkarılan Mustafa Kuşun Naşı cenaze arabasına bindirilirken Başbakan Erdoğan bindiği makam arabasıyla Harran Kapı aile merzarlığına kadar cenaze aracını takip etti. Mezarlığa giren Başbakan Erdoğan elleriyle Mustafa Kuş’u kabrine defnetti.

Hüzünlü görünen Erdoğan; Dürüst siyasetçiydi hepimizin başı sağolsun” dedi.

Eyübiye caddesinde yol boyunca sevgi gösterileri Başbakan Erdoğan’a yapıldı.

Mustafa Kuş içinse zaman zaman tekbir getirildi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.