banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Erdoğan, Köşe yazarı oldu

Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin siyasiler tarafından da kullanılması tartışılırken; Başbakan Erdoğan teknoloji konusunda kendisinden görüş isteyen Herald Tribune Gazetesi’ne bir makale gönderdi. 

Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin siyasiler tarafından da kullanılması tartışılırken; Başbakan Tayyip Erdoğan, yılbaşı ekinde yayınlamak üzere teknoloji konusunda kendisinden görüş isteyen International Herald Tribune Gazetesi’ne bir makale gönderdi.

İletişim araçlarından, “çalışma arkadaşlarının da katkılarıyla ” yararlandığını anlatan Erdoğan makalesinde Herald Tribune’ün yönelttiği, “Teknoloji hayatımızın her yanını kaplıyor. Bu yeni gücü nasıl yorumluyorsunuz? Sizi heyecanlandırıyor mu, yoksa korkutuyor mu” sorularının yanıtlarına yer verdi.

International Herald Tribune yılbaşı eki için Başbakan Erdoğan’ın dışında teknoloji konusuyla ilgili 25 kişiden daha görüş istedi. IHT’nin görüş istediği 25 kişi arasında Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, ABD eski başkanları Bill Clinton ve George W. Bush, Fransız first lady Carla Bruni, SSCB’nin son lideri Mihail Gorbaçov, görevinden yeni ayrılan Obama’nın yakın çalışma arkadaşı Rahm Emanuel ve eski ABD Dışişleri Bakanı Condolezza Rice gibi isimler de yer alıyor. Gazetenin yazı istediği diğer isimlerden dikkat çekenler ise ünlü yönetmen Woody Allen, yazarlar Yasmina Reza ve Arundhati Roy.

kullan

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.