banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Erdoğan, Kazlıçeşme'de milyonlara seslendi

BAŞÖRTÜSÜNE SALDIRANLARDAN HESABINI SORACAĞIZ

Başbakan Erdoğan; “Şunu açık açık söylüyorum. 18 gün boyunca sokaklarda terör estirenlere, benim başörtülü kardeşlerime el uzatanlara, hem anneye hem bebeğe şiddet uygulayan alçaklara. Dolmabahçe Bezmi Alem Valide Sultan Camii'ne ayakkabılarıyla giren, üç gün orayı işgal edenlere. Orada alkol kullanan saygısızlara... Hukuk dairesi içinde gereken hesabı mutlaka soracağız” dedi.

 

Meydanda, "Acil muhalefet aranıyor" , "Tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak", "Duruşun asaletinden, gücün Rabbinden, desteğin milletinden", "Dik dur eğilme, dadaşlar seninle",  "Siyonizm şaşırma, sabrımızı taşırma” yazılı pankartlar taşındı.

YABANCI BASINA UYARI

Taraflı yayın yaptığından dolayı hedefte olan yabancı basına da seslenen Erdoğan; “Dün söyledim yine söylüyorum eğer Türkiye'nin fotoğrafını görmek  isteyen varsa fotoğraf burada, uluslararası medya hadi bakalım bunu da gizle BBC, CNN hadi bunuda gizle, günlerdir dünyaya yalanlar söylediniz, bu millet sizin gösterdiğiniz gibi sabahlara kadar tencere tava çalan bir millet değil” dedi.

 

ASIL ÇEVRECİ OLAN AK PARTİ HÜKÜMETİDİR

Çevreci geçinenlerin çevreci olmadıklarını belirten Erdoğan; “İstanbul'daki hizmetlerimiz ortada, bu Başbakanınız İstanbul'da çöp dağlarını ortadan kaldıran susuzluğu gideren bir Başbakan, ahhh gençler özellikle 20 yaşındaki gençler hatırlamayabilir, onlara doğruları anlatmak lazım, İstanbul'a 180 km'den su getirdik.

-Haliç'i temizleyen kim? Bakın gelirken orda piknik yapan aileler gördüm, Allahım sana şükürler olsun” dedi.

MESELE GEZİ PARKI DEĞİLMİŞ

Sanatçı Mehmet Ali Alabora’nın gezi eylemleri çerçevesinde attığı twite değinen Erdoğan; “O park bu işgal güçlerinin değil samimi duygularla oraya gelen gençlerin de değil tüm İstanbullular'ın. Ben buraya çadır kuracam diyor kuramazsın kardeşim. Yaylalar çok git orada kur. Efendim bir tanesi olsun da diğerleri de mesajlarını versin. Dert başka dert ne diyor bi tanesi sözüm ona sanatçı. Terör estiren kişi sanatçı olmaz. Ne diyor; 'Mesele Gezi Parkı mı ya hala anlamadın mı?' Şu hale bak. Mesele Gezi Parkı değil mesele bu iktidarı devirmek. Bu iktidarı indirmek istiyorsan bunun yeri seçimdir. Niye dürüst olmuyorsunda abidik gubidik numaralar yapıyorsunuz” dedi

 

FAİZ LOBİSİ ÇILDIRIYOR

Faiz lobisine de değinen Başbakan Erdoğan; “İstanbul borsası 93 bine çıktı. Merkez Bankası döviz rezervi 27.5 milyar dolardan 135 milyar dolara çıktı. Rekor kırdı. Gösterge faizi yüzde 63'tü. Devlet bu rakamlar borçlanırken bu faiz tarihinin en düşük seviyesine 4.61'e indi. Bizim kazancımız 642 milyar. Faiz lobisi çıldırıyor. Niye ? Bu para onların cebinde kalacaktı. Bu yol oldu 16 bin KM ile. Okul oldu hastane oldu enerji santralleri oldu adalet sarayları oldu emniyet binaları oldu. 4 kredi derecelendirme kuruluşu art arda Türkiye'nin kredi notunu Mayıs ayı içinde arttırdı. Biz göreve geldiğimizde Türkiye'nin IMF'ye borcu 23.5 milyar dolardı. 14 Mayıs'ta son taksidi ödedik ve borç defterini kapattık. Çıkıyor MHP konuşuyor, CHP konuşuyor tabi yapacaktın diyor. Bizden öncekiler niye yapamadı peki? Şimdi buraya geldiler” diyerek bu mitingin Urfa’ya, Hakkari’ye, Şırnak’a Van’a güç vereceğini belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.