banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Erdoğan, İzol'a şahitlik yaptı

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol'un oğlu ile eski MHP Milletvekili Süleyman Sazak'ın kızının nikah şahitliğini yaptı.
Başbakan Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol'ün oğlu Mehmet Bozan İzol ve MHP eski Milletvekili Süleyman Sazak'ın kızı Ayşegül Sazak'ın düğününde nikah şahitliği yaptı.

 Sheraton Otel'deki düğüne, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti'li bakanlar ve milletvekilleri ile MHP'li vekiller katıldı. Mehmet Bozan İzol'ün nikah şahitliğini TBMM Başkanı Şahin ve Başbakan Erdoğan yaparken, Ayşegül Sazak'ın şahitliğini de amcası Emin Sazak yaptı.
Evlilik cüzdanını TBMM Başkanı Şahin geline verirken, Başbakan Erdoğan da en az üç çocuk istediklerini dile getirdi. Nikah törenin ardından sıra gecesi ekibi Urfa türküleri seslendirirken, gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sahne aldı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı otel önünde davetlilerin araçlarının yoğunluğu nedeniyle görevliler zor anlar yaşadı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.