banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Erdoğan; İbo nun adaylığına hukuki engel vardı

Başbakan Erdoğan Fransa yolunda vekil gösterilmeyen ünlüler için açıklamada bulundu.

İbrahim Tatlıses’in adaylığının önünde hukuki bir engel olduğunu belirten Erdoğan; “Her başvuran aday olur” diye bir şey yok dedi.

 

Spor ve sanat dünyasından isimler bekliyorduk. Hakan Şükür'ün ismi var. İbrahim Tatlıses yönünde de bir beklenti vardı. Bu konudaki yorumunuz nedir? sorusunu Erdoğan, şöyle konuştu: “İbrahim Bey ile ilgili sanatına saygı duyduğum, sevdiğim bir arkadaşımız. Maalesef arzu edilmeyen, istenmeyen bir durum ile karşı karşıya kaldı. Fakat az önce ifade ettiğim gibi biz 10 kişiden bir kişi seçiyoruz.

 

6 bine yakın müracaat var. Bu 6 bine yakın müracaatı 550'ye indireceksiniz. Bunun değerlendirmelerini yaparken, bizim ne durumda olduğumuzu takdir edin. Kılı kırk yararak bu değerlendirmeleri yaptık. Bu değerlendirme esnasında da siyasi ve hukuki işlerden sorumlu genel başkan yardımcım kendileri aradı ve evladına bu dönem bu konuyla ilgili listemize koyamayacağımızı bildirdiler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.