banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl deniz üssü İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Kur’an-Kerim

Erdoğan; Desteğinizle ayaktayız

Topçu Meydanında, DSİ tarafından yaptırılan 10 tesisin toplu açılışında konuşan Erdoğan, Bugün burada yaptığımız yatırımların bitmesini ve yatırım yapmamızı istemeyenler Taksimde saldırı yapıyorlar. Bunlara asla müsamaha edilmeyecek. Bakın meydanda bir pankartta Türk-Kürt-Arap kardeşliği sonucu %95 diyor işte tüm mesele bu. Yüksek  katılımla %95 evet diyen Şanlıurfalılar demokrasiye, hukuka, özgürlüğe ve kalkınmaya evet dediler. İşte Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar budur dedi.

Urfalı yazar Bekir Coşkuna ve son günlerde Başbakan ve kabineye Anasını satan bu zihniyet diye ağır hakaretler yapan Hürriyet gazetesi başyazarı Oktay Ekşiye sert yanıt verdi. Erdoğan; Halkıma göbeği kaşıyan adam diye hakaret edeceksin sonra buna basın özgürlüğü diyeceksin.

 Bu ülkenin idarecilerine ağza alınmayacak küfürler edeceksin. Basın Konseyinin başında olduğun halde bunu yapacaksın. Buna rağmen burada oturmaya devam edeceksin. Ondan sonra da çıkacaksın yurt içinde, yurt dışında Türkiyede basın özgürlüğü yok diyeceksin. Türkiyede basın baskı altında diyeceksin. Bir ülkenin hükümetine, kabine üyelerine bu kadar galiz küfretmenin ne ifade özgürlüğüyle ne de basın özgürlüğüyle uzaktan yakından ilgisi olamaz. Dünyanın hiçbir yerinde bu saygısızlık basın özgürlüğü olarak, ifade özgürlüğü olarak değerlendirilemez.

Şimdi yine söylüyorum. Biz bu zihniyetle, bu kafayla mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Demokratik yollardan, hukuk yollarından bu anlayışa, bu edepsizliğe karşı gerekeni yapacağız. Biri çıkıyor Cumhurbaşkanının eşine ağza alınmayacak benzetmeler yapıyor.

Bir diğeri çıkıyor hükümet üyelerine karşı ağzını bozuyor. Bir başkası aşağılıyor, hakaret ediyor.

Edep diyorum. Biliyorsunuz bir siyasi partinin kongresinde ayakkabılarını çıkardılar, masanın üzerine çıkıp gözyaşlarıyla parti liderine alkış tuttular dedi.

Erdoğan sözlerin devamında; Siz Urfalıların hayır duası ve desteği ile tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldıracağız. Türkiye tam demokrasi ve özgürlükler ülkesi olacak dedi.

Daha sonra platforma Bakanlar ve vekiller çıkarak telekonferansla tesislerin açılışını yaptılar.

 

Bakanlardan Veysel Eroğlu, Mehdi Eker, Şanlıurfa Milletvekilleri ve Şanlıurfa AK Parti teşkilatı ile bürokratlar katıldı.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.