banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Erdoğan; 5 yıl sonra bambaşka bir Şanlıurfa olacak VİDEO

Abide Köprülü Kavşağı açılışına Eşi Emine, kızı Sümeyye Erdoğan ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte kente gelen Başbakan Erdoğan, yaptığı konuşmada biz size aşığız bir bu millete aşığız dedi.

 

Açılış töreninden önce konuşmak için ilk olarak Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kürsüye geldi. Başbakan ve bakanlara Şanlıurfa’ya hoş geldiniz diyen Vali Güvenç, Şanlıurfa’nın açılışlarla ilerleyemeye devam ettiğini söyledi.

Vali Güvenç’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ise Şanlıurfa’nın kendileri için önemli illerin arasında yer aldığını söyledi.

 

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise yaptığı konuşmada Şanlıurfa’nın gelişmesinin durdurulamayacağını her geçen günün Şanlıurfa için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

 

Bakan Faruk Çelik’in konuşmasının ardından tezahüratlarla kürsüye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geldi. Biz size aşığız biz bu millette aşığız diyerek sözlerine başlayan Başbakan konuşmasında Türkiye gündemi ve Şanlıurfa ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, alana toplanan 10 binlerce kişiye yaptığı konuşmasının satır başları;

-bu cumhuriyet nasıl kardeşlik üzerine kurulduysa kardeşlik üzerine yükselteceklerini söyledi.

-Biz bu millete efendi olmak için değil biz bu millete hizmetkar olmak için geldik.

-Yaratılanı yaratandan dolayı seviyoruz. Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Hepimiz kardeşiz.

-Bizi birbirimize bağlayan İslamdır.

- başörtülü kızlarımız okullara ve üniversitelere sokmadılar. Sabır dedik. Ama şimdi her şey serbest

-Şiddet sussun Siyaset Konuşsun- silahlar sussun fikirler konuşsun

Büyükşehir yasası ile her yere hizmet gelecek. Hizmet gitmeyecen diyenler bu işleri bilmiyor onlar hala çırak.

-5 yıl sonra Şanlıurfa bambaşka bir Şanlıurfa olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.