banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Erbakan Vakfı'ndan HÜDA PAR'a ziyaret

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Merkez Teşkilat Başkanı Muhammed Özaydın ve Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Nezir Ergin, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları heyetini, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir karşıladı.

Çatışmaların şehir merkezlerine taşınmasıyla beraber halkın yaşadığı mağduriyetlerin konuşulduğu ziyarette değerlendirmelerde bulunan Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Merkez Teşkilat Başkanı Muhammed Özaydın, bölgede yaşanan diğer sorunlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Yaşanan gelişmeler ve halkın mağduriyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir ise halkın yaşadığı mağduriyetlerin en aza indirgenmesi adına parti olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, bu konuda bölgede faaliyet yürüten İslami STK’ların yaptıkları çalışmalara dikkat çekti.

HÜDA PAR parti programı, parti olarak yaptıkları çalışmalar, hedefleri ve bölge sorunları hakkında da kısaca bilgilendirmede bulunan İmir, misafir heyete de ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.