banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Erbakan Topçu meydanında halka seslendi

Saadet Partisi GİK Üyesi Fatih Erbakan, seçim çalışmaları çerçevesinde Topçu Meydanında Şanlıurfalılara seslenerek; “3.cü Milli Görüş Şahlanışı 12 Haziran günüdür” dedi.

Milli Görüş lideri ve eski Başbakanlardan Prof. Necmettin Erbakan’ın oğlu, Saadet Partisinin GİK Üyesi, Fatih Erbakan bugün Topçu Meydanında “Peygamberler diyarı Şanlıurfalılar Merhum hocamızı her zaman bağrılarına bastılar. Beni de kabul edin” dedi.

Saadetin her eve ve her mekana gelmesi için 12 haziran günü oy kullanırken, bolluk refah ve saadetin gelmesi için “Saadet Parti”sine oy verin” dedi.

12 Haziran gününün çok önemli olduğunu vurgulayan Erbakan; “Milli görüş yeniden şahlanıyor. O gün sandıklardan milli görüş çıkacak. Şanlıurfalılar SP diyecekler” dedi. Yaklaşık 3 bin kişinin meydanda olduğu ve zaman zaman “Mücahit Erbakan” sloganları attılar.

Ressam Muharrem Çelik ise mitingin sonunda Merhum Prof. Erbakan için çizdiği tabloyu Fatih Erbakan’a takdim etti.

Saadet Partisi il teşkilatı ise çeşitli hediyeler sundu.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.