banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Erbakan Hoca Şanlıurfa'da anılacak
Hoca'nın vefatını da kapsayan 24 Şubat-2 Mart tarihleri ‘Erbakan Haftası' olarak ilan edilirken Hoca; sempozyumlar, gençlik gecesi ve bütün dünyada gerçekleşecek Kur'an tilaveti ve mevlidlerle anılacak. 24 Şubat-2 Mart tarihleri her yıl “Erbakan Haftası” olarak etkinliklerle geçirilecek.

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 1. yıldönümünde düzenlenecek kapsamlı etkinliklerle anılacak. Hayatını Türkiye'de İslam'ın siyaset bazında temsiline adayan merhum Necmettin Erbakan için düzenlenecek etkinliklerde, mücadelesi, azmi ve dünya çapında elde ettiği başarılar vurgulanacak.

Şanlıurfa Saadet Partisi il Teşkilatı da ''Erbakan Haftası''(24 Şubat-2 mart) etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa'da mevlit ve konferans programı düzenleyecektir. 26 şubat pazar günü öğle namazını müteakip saat 12:00 de Dergah camii'nde Grup Dergah'ın okuyacağı mevlit programını icra edecektir.

saadet partisi  28 şubat salı günü akşam saat 19:00 da şehitlik çamlıkta konuşmacı olarak Gazeteci Yazar Nurettin ŞİRİN'in katılımı ile  konferans düzenleyecektir.

Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit, tüm Şanlıurfa'lı hemşerilerimiz programımıza davetlidir programda bayan kardeşlerimize yer ayrılmıştır diyerek Şanlıurfa halkını yapılacak olan programa davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.