banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Erbakan: Bölünen SP sakal traşı oldu

Saadet Partisi'nin bölünme sürecinde Numan Kurtulmuş'a yönelik sözleri ve sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Fatih Erbakan, partiden kopmalar için ilginç bir yorumda bulundu. Erbakan iktidar müjdesi de verdi. 

Saadet Partisi'nin önümüzdeki seçimlerde iktidara geleceğini ve  D8'i faaliyete geçirip, havuz sistemini tekrardan kuracaklarını belirten Fatih Erbakan, bölünmeler için ise 'sakal tıraşı tesiri yaptı' dedi.

Saadet Partisi Kocaeli Karamürsel İlçe Teşkilatının düzenlediği programa katılan GİK Üyesi Dr. Fatih Erbakan coşkulu kalabalığa seslenirken, Allah'ın izniyle iktidara gelip D8'i faaliyete geçirip, havuz sistemini tekrardan kuracaklarını müjdeledi.

Binlerce kişinin hıncahınç doldurduğu program Karamürsel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Mustafa Balta, Kocaeli İl Başkanı Mustafa Mercan, Kocaeli eski İl Başkanı Mehmet Aras, Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Karabulut, yöneticiler ve çok sayıda partili katıldı.

İnsanlar bir torba kömüre muhtaç bırakıldı

GİK Üyesi Dr. Fatih Erbakan kalabalığa yaptığı konuşmada bölünmelerin Sokullu'nun dediği gibi partiye 'sakal tıraşı' tesiri yaptığını hatırlatarak, "Her hafta bir borç intiharı yaşanırken, asgari ücretli kirayı ödeyince ekmek ve suya talim ederken dolar sabit kalsa, borsa yükselse ne olur? Aldığımız her ekmeğin yarısı faiz olarak uluslararası güç odaklarına gidiyor. İnsanlar bir torba kömüre muhtaç bırakıldı. Her tarafta pıtrak gibi kiliseler açılıyor. Büyük İsrail için eş başkanlıkla iftihar ediyorlar. Şehit kanlarıyla sulanmış topraklarımız yabancılara satılıyor. Başbakanı yeni Osmanlı gibi cilalayıp Ortadoğu halklarını kandırmaya çalışıyorlar. Ama gerçekten öyle olsaydı. Necmettin Erbakan, Ahmedinecat, Halit Meşal, Ömer Beşir gibi başına gelmeyen kalmaz. Siyonizm kimi destekleyeceğini kimi köstekleyeceğini iyi bilir. 'One minute' desen ne olur. Lafa değil icraata bak" ifadelerini kullandı.

Ahlakı ve aileyi koruyacağız

Kenara çekilip tespih çekmekle hiç kimsenin kurtulamayacağını söyleyen Erbakan, sözlerini şöyle tamamladı: "Allah'ın izniyle iktidara gelip D8'i, havuz sistemini tekrar kuracağız. Dolar yerine İslam alemiyle ortak paramız, ortak savunma sistemimiz olacak.

Ülkeyi Hollywood ve yabancı TV saldırısından kurtarıp, ahlakı ve aileyi koruyacağız." şeklinde konuştu. Programda ayrıca İlçe Başkanı Mecit Karabulut, Yalova İl Başkanı Mustafa Balta ve Kocaeli İl Başkanı Mustafa Mercan da kısa konuşmalar yaparak iktidara hazır olduklarını vurguladı. Program partiye katılanlara rozet takılmasıyla sona erdi.

Milli Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.