banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep Adıyaman

Engelliler gecesinde Fakıbaba’ya Urfa Kart tepkisi VİDEO

Şanlıurfa Belediyesince ''3 Aralık Dünya Engelliler Günü'' dolayısıyla Sultan Sarayında engellilere yönelik ''Sıra gecesi'' etkinliği düzenledi.

 

Düzenlenen geceye Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli, Engelli Koordinasyon Birim Sorumlusu Hülya Kafaf ve çok sayıda engelli dernek başkanları katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Aileleriyle etkinliğe katılan engelliler, yenilen yemeğin ardından ''Sıra gecesi'' ekibinin seslendirdiği türkülere eşlik edip, tekerlekli sandalyeleriyle halay çekmeye çalıştı. Fevzi Yücetepe halaya bir süre eşlik etti.

 

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, engellilere yönelik yaptıkları hizmetleri anlatarak; “Çok daha güzeline layıksınız. Biz Urfa Belediyesi olarak yavaş yavaş toparlanıyoruz. Size verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Engelliler benim için her zaman önceliklidir. Allah şahidimdir. Samimi olarak bunları söylüyorum. Seçime kalan 15 ayda daha farklı hizmetler olacak. Toplu taşımada iyi çalışmalar yaptık. Gittikçe daha da iyi olacak. Sıkıntıları biliyorum. Bazı hatlarımızda engelliler minibüsü yok. Onu da kısa sürede temin edeceğiz. Engelli olmanıza rağmen çok engelsizden daha fazla Şanlıurfa’ya hizmet ediyorsunuz. Sizlere minnettarım” dedi.

 

Bu esnada torunun engelli olduğnu ve ücretsiz “URFA KART” çıkaramadığını tepki gösteren bir engelli velisi Fakıbaba’ya tepki göstererek; “Torunum burada, engellilere ücretsiz kart diyorsunuz ama ben aylardır kart çıkaramıyorum. Size oy verdiğime pişmanım” diyerek bağırması üzereni Zihinsel engeliler Dernek Başkanı Bedih Satoğlu engelli velisini sakinleştirmeye çalıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.