banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Engelli çocuklardan AK Parti Merkez ilçeye ziyaret
Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu başkanlığında Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden engelli çocuklar, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Seçim İşleri Başkanı Sedat Abamor ve Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği tarafından karşılandı. Toplantı salonunda ağırlanan engelli çocuklar, bir süre sohbet ettikleri parti yöneticilerine sorunlarını anlattı. Çocukların anlattıklarını dinleyen Ak Partili yöneticiler, not ettikleri sorunların çözüme kavuşturulması için çalışma yapacaklarını kaydetti.



Dernek Başkanı Bedih Satoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Ak Parti’yi ziyaret ettik. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına kavuştuğunu bir işareti olarak kurulan özürlülerimizin her zaman yanında olan ve çok güzel maddi ve manevi olarak desteklediğimiz bir liderin doğrultusunda  devam eden Ak Parti hükümetimizin Merkez İlçe Yönetimi’ni bugün ziyaret etmek nasip oldu.  Arkadaşlarımız yeni göreve gelmesi nedeniyle, işlerimizin yoğun olduğu sebebiyle Merkez İlçe Yönetimi’ni ziyaret edemedik.  Arkadaşlarımızın adına, derneklerimiz adına, yeni yönetiminize sizlere ve şahsınıza, tüm yönetiminize sağlıklı ve hayırlı, günler, şükranlarımızı sunuyoruz.  Bugüne kadar hep özürlülerimizin yanında oldunuz. Bundan sonrada yanımızda olduğunuzu umut ediyoruz.  Bu vesile ile günümüzün sizlere, bizlere ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum’’ dedi.



AK Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün bu mutlu günde bizleri ziyaret eden engelli kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Bugün koltuklarımızı onlara teslim edeceğiz.  Bugün görevimizi onlar yapacak, bundan dolayı bugün görevimizi onlara teslim ettik” diye konuştu.



Engelli çocuklar da kendilerini dinleyen partililere teşekkür etti. Engelli çocuklar, daha sonra Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.