banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Encümen Adayı Çadırcı’nın Aşiretinden görkemli destek-VİDEO

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi yeni kurulan Haliliye Belediyesine AK Parti’den Encümen Adayı olarak gösterilen Metin Çadırcı, Şeddadi Aşireti Derneği Başkanı Nabi Çadırcı, üyeleri ve yoğun bir kalabalık kitlesiyle birlikte bu akşam AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’un seçim bürosuna giderek burada görkemli bir destek havası verdiler.


Uçaksavar Kavşağı üzerinde bulunan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’un seçim bürosu, bu akşam aşiret mensuplarıyla doldu taştı. Suruç’un önde gelen aşiretlerinden birisi olan Şeddadi Aşiretine mensup yaklaşık 300 kişi, Başkan Adayı Demirkol’un seçim bürosuna giderek tam destek verdiklerini söylediler.


Seçim bürosu doldu taştı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi her geçen gün güçlerine güç katan AK Parti Haliliye İlçe teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, destek görmeye devam ediyor.  Seçim bürosuna gelen onlarca vatandaş Başkan Adayı Demirkol’u biran olsun yalnız bırakmıyor. Şeddadi Aşiretinin bu akşam göstermiş olduğu görkemli katılımı, seçim bürosunda taşmaya neden oldu. Seçim bürosuna sığmayan onlarca kişi bir süre dışarı kalarak destek verdi.

Çadırcı Aşiretini sırtına aldı

Haliliye Belediyesine AK Parti’den 4. Sıra Encümen Üyesi Adayı olan Metin Çadırcı, mensubu olduğu Şeddadi Aşiretinden bu akşam tam destek aldı. AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’un seçim bürosuna akın eden Şeddadi Aşireti Başkanı Nabi Çadırcı ve aşiret mensupları, hem Başkan Adayı Demirkol’u hem de Encümen Adayı Çadırcı’yı heyecanlandırdı.

Alınan bu destek Başkan Adayı Fevzi Demirkol’u ve Encümen Adayı Metin Çadırcı’yı gönülden memnun etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.