banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

En Sert Tepki Eski Partili Arkadaşından!


Eren Erdem siyasi arenada yer alabilmek adına türlü cambazlıklar yapan ve asılsız iftiralara sığınan tutarsız bir siyasetçi grafiği çizmektedir diyen Kenan Karataş; "Daha önce İran’a sempati duyduğunu açıkça ifade eden arkadaşımız bu davranışıyla umduğu dikkati üzerine çekmeyi başaramayınca gezi olaylarında namaz kılan grupların yanında yer alarak amacına ulaşmaya çalışmıştı.Çabaları boşa gitmeyen Erdem’e sadece H… Tv. sahip çıkmış ve ekranlarda kendisine rol vermiştir. Erdem ise H… Tv.’de sahne aldığı ilk günden itibaren CHP’ye yaranmak ve milletvekili sıralamasına girebilmek adına Türkiye ve AKP düşmanlığını dile getirerek nihai hedefine ulaşmıştır.
TUBDER Başkanı Karataş Milletvekili Eren Erdem’in izlediği siyasetin Türkiye siyaseti olmadığını aksine Türkiye karşıtı ülkelerin istediği ve desteklediği bir siyasetçi olduğunu dile getirdi.Karataş Erdem’in Rus televizyonlarında yaptığı konuşmanın üzücü ve utanç verici olduğunu da söyleyerek sözlerine devam etti.
En son Rus sahnelerinde karşılaştığımız Vekil Eren Erdem adeta Türkiye düşmanı bir izlenim vermiştir. Kendisini gözlerinden tanımasam “Bu Rus ya da İranlı Türkiye düşmanı kim” diyecektim.Ülkesini bu kadar aşağılayan,katil ilan eden,düşman ve barbar gösteren bir Türkiye vatandaşı olamaz.Açıkçası o an aklımdan “Bunun gibi Türkiye aleyhtarı beş kişi olsa ne Rusya’ya ne İran’a nede diğer düşmanlara ihtiyaç yok” diye geçti.Üstüne üstelik uzun yıllar içinde yer aldığım CHP kurmaylarının bu davranışa destek verip sahip çıkması ise beni tümden üzmüştür. Oysa benim bildiğim Atatürk’ün partisi CHP,bu tutarsız davranışı ve Türkiye karşıtı asılsız iftiraları asla kabul etmez ve hatta gerekiyorsa bu vekili ihraç ederek büyüklüğünü gösterirdi.
Başkan Karataş “Vekil Erdem kendisine,bilgisine ve iddialarına güveniyorsa buyursun gelsin istediği kanalda benimle tartışsın , o zaman bakalım reklam peşinde mi yoksa haklı iddialar peşinde mi anlayalım” diyerek açıklamasına son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.