banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Emin İzol AK Partiden aday

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, Belediye başkan yardımcılığından istifa edip AK Partiden Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

 

Basın toplantısı ile yarın kamuoyuna duyuracağını bir mesajla bildiren İzol, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbab ile birlikte 29 Mart 2009’daki yerel seçimlerde AK Partiden istifa etmiş Saadet Partisine geçişlerdi. Saadet Partisindeki son çalkalanmalardan dolayı SP’den istifa ederek bağımsız kalmıştı.

 

İşte Emin İzol’un geçtiği yazılı açıklama; “Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, 9 Mart 2011 Çarşamba(Yarın) Günü itibariyle Şanlıurfa Belediyesi’ndeki görevinden istifa ederek, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracaktır. EMİN İZOL / Belediye Başkan Yardımcısı” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.