banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

EMEKLİLERDEN GÜVENǒE BÜYÜK DESTEK


AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi tarafından Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya katıldı.
Yoğun katılımın olduğu toplantıda bir konuşma yapan Celalettin Güvenç, AK Partinin iktidara geldiği günden itibaren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşlılara, emeklilere, engellilere, dullara, asker yakınlarına ve birçok sosyal yardımla pozitif ayrımcılık yaptığını ve bu hizmetlerin süreceğini anlattı.
30 Mart’ta milletten alınacak destek ve dua ile bütün dünyaya güzel bir cevap verileceğini söyleyen Celalettin Güvenç, katılımcılardan dua ve desteklerini istedi.
Vatandaştan Güvenç İçin Adak
Konuşmasının ardından emekli bir vatandaşın, “Ahmet Eşref Fakıbaba için geçen seçimde Eyyüp Peygamber makamında adak adadım kazandı. Bu seçimlerde Celalettin Güvenç için de Eyyüp Peygamber makamında adak adadım Allah’ın izniyle kazanacak” dedi.
Daha sonra salonda bulunan bir emekli Celalettin Güvenç’e telefonunu uzatarak eşinin görüşmek istediğini söylemesi üzerine, Celalettin Güvenç sanayi sitesi esnafı olan vatandaşla telefonda görüşerek, sanayi sitesi için istişare yapmadan, görüş alışverişi yapmadan ve yüzde yüz tarafları ikna etmeden adım atmayacaklarını söyledi.
Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Karagöz, Celalettin Güvenç’inde bir emekli çocuğu olduğu ve emeklileri emeklilerden daha iyi tanıdığını ifade ederek, Celalettin Güvenç’i destekleyeceklerini ve dua edeceklerini ifade etti.
Şanlıurfa Emekliler Derneği tarafından Güvenç’e valiliği döneminde yaptığı hizmetlerden ötürü Yılın Valisi plaketi takdim edilerek, gelecek senede Yılı Büyükşehir Belediye Başkanı olması yönünde temennide bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.