banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Elmas; Hizmete hazırım

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Cebrail Elmas, Şanlıurfa için hizmete her zaman hazır olduğunu söyledi.

 

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan gazeteci-yazar Cebrail Elmas, dün olduğu gibi bugün de, yarın da Şanlıurfa için, Şanlıurfalılar için gece gündüz demeden her zaman hizmete hazır olduğunu söyledi.

 

Elmas, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimler için yaptığı hazırlıklarını tamamladı ve önceki gün aday adaylığı dilekçesini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’na teslim etti. 12 Nisan’da kesinleşecek adaylık için çalışmasını yoğun şekilde sürdüren Elmas, sadece Şanlıurfa’da oturan hemşehrilerinin değil Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan Şanlıurfalıların da, yaptığı hizmetler hakkında bilgileri olduğunu anlattı. Kurulduğu günden beri AK Parti’nin içinde yer aldığını belirten Cebrail Elmas, şöyle devam etti:

 

AK Parti ile Türkiye yepyeni ve güçlü bir dönem yaşadı. AK Parti iktidarında hayal edilmesi bile güç projeler gerçekleştirildi. Ben de, AK Parti’nin, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu başarıları yakalayacağına inandığım için bu safta yer aldım. Memleketime, hemşehrilerime daha iyi hizmet sunabilmek için aday adayı oldum. Kısmet olursa -hakkıma hangisi hayırlı ise onu Yüce Rabbim’den diliyorum- Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında halkıma daha güçlü hizmet edebilme fırsatı bulacağım. Ve kısmet olursa Şanlıurfa’nın TBMM’de nasıl temsil edileceğini kanıtlayacağım.”

Cebrail Elmas, açıklamasının sonunda Şanlıurfalılardan bu konuda dua beklediğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.