banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

ELGÜN, MUHTARLARLA İSTİŞARE YAPTI


Eyyübiye ilçesinde bulunan sorunlar ve çözümü için mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini belirten Süleyman Elgün; “Tabi ki her mahallenin kendine göre sorunları var. Muhtarlarımız yerelde halkın içersinde olan çok değerli yöneticiler olduğu için onların görüşlerine ve söylemlerine kulak verdik. Olan sorunları gözden geçirmek adına muhtarlarımızla bir araya geldik, istişare yaptık. Göreve başladığımızdan bu yana Eyyübiye ilçemize bağlı 36 merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldik. Toplantımız çok verimli geçti. Bu toplantımıza katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Eyyübiye ilçe başkanlığı olarak sürekli bu ilçemizin sorunlarının takipçisi olacağız. Bu sorunlarımızın biran önce çözümü noktasında gerekli mercilere ileteceğiz. Eyyübiye ilçemizdeki en büyük sorunlardan bir tanesi DEDAŞ olduğunu ifade eden muhtarlarımız sokak aydınlatma noktasında sıkıntı olduğunu belirttiler. Bizlerde bu sorunlarının çözümü noktasında en kısa sürede ilgili mercilerle görüşüp, bu sorunun takipçisi olacağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanının mahalle sorunlarına ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ileten muhtarlar; “Eyyübiye İlçemizin sorunlarını el ele vererek daha kolay çözeriz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.