banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Elgün Direkli Esnafını Ziyaret Etti


AK Parti Eyyübiye ilçesinin bu defaki durağı Direkli Mahallesi oldu. Başkan Süleyman Elgün, beraberindeki heyet ile birlikte Direkli mahalle esnafını ziyareti sırasında hem esnaftan,  hem de vatandaşın çok yoğun bir ilgisiyle karşılaştı. Esnafları gezerek herkesle yüz yüze, göz göze, el ele sıkıştı.

Tek tek esnafları gezerek 'hayırlı işler' dileklerinde bulunan AK Parti Eyyübiye İlçe başkanı Süleyman Elgün, Direkli mahallesi esnafların kendisine gösterdiğini yakın ilgiye teşekkür ederek, Eyyübiye ilçesinin ekonomisi ve sosyal hayatını kalkındıracak çalışmalar olacağını ve bunu yeni seçilecek belediye başkanına ileteceklerini söyledi.

Elgün, ‘’Yapacağımız çalışmalar çerçevesinde Eyyübiye ilçemizin artık ilçemiz ve köylerimiz daha yaşanılır hale gelecek, yaşam konforu artacak" dedi.

Eyyübiye sorunlarını ve gelişim stratejilerini tek tek belirlediklerine işaret eden Elgün,

Sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini ve bunları Eyyübiye ilçe belediye başkanı seçildiği andan itibaren ileteceklerini dile getirdi.

Elgün daha sonra Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ile bir araya gelerek, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.