banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

Eleştiriler olmazsa doğrular bulunmaz

Urfa Platformu Başkanı Habib Çadırcı’nın Ankara’da düzenlediği toplantının bu haftaki konuğu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan oldu. Yemekli toplantıya çok sayıda Şanlıurfalı yer aldı. Katılım yoğun olunca birçok davetli konuşmaları ayakta dinledi.

Milletvekili Halil Özcan, toplantıda yaptığı konuşmada seçildikten sonra gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı ve yapılacak daha çok işlerinin olduğunu söyledi. Şanlıurfa milletvekillerinin uyum içinde, birlikte hareket etmelerinin ortaya güzel icraatların çıkmasına vesile olduğunu vurgulayan Özcan, kentin “Büyükşehir” statüsünü kazanmasıyla çok avantaj elde ettiğini ifade etti.

Eğitime büyük önem verdiklerini hatırlatan Halil Özcan, Akçakale Sınır Kapısı’nın açılmasının Şanlıurfa’ya büyük getirisi olacağına değindi. Harran’a bağlı olan köylerde buğday ambarları ve betonarme evlerin yapılmasından dolayı toprak kaybına değinen Özcan, Ankara Temsilcimiz Reşat Kuşçuoğlu’nun “Türkiye’nin en az bürokrasisi olan ili Şanlıurfa. Bu yüzden bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Şanlıurfalıların siyasete,bürokrasidedaha fazla söz sahibi olabilmesi için neler yapılabilir?” sorusuna, “Bu konuda, birçok defa aynı soruyla karşılaşıyoruz. Milletvekili arkadaşlarla bir araya gelip bürokrasi meselesini konuşacağız. Hiç kuşkunuz olmasın Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle sorunların altında kalkacağız” şeklinde cevap verdi.

Habib Çadırcı da, Milletvekili Özcan’a, toplantıya katılıp çalışmaları hakkında bilgi verdiği için teşekkür etti. Çadırcı, davete icabet edip duyarlılık gösteren hemşehrilerine de şükranlarını sundu ve söz konusu toplantıların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Reşat KUŞÇUOĞLU / ANKARA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.