banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

EKİNCİ’YE MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

Ekinci’yi, omuzlarına alıp sloganlarla karşılayan Türkmeydanı'ndaki vatandaşlar, Şıh mıhtar parkındaki program alanına kadar kendisine eşlik ettiler. Program alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar Ekinci’yi alkışlarla karşıladı. Halkın yoğun katılımı sonucunda mahalle toplantısı mitinge dönüştü.

Türkmeydanı Mahallesi Şıh Mıhtar Parkında mahalle sakinleriyle buluşan AK Parti Eyyübiye ilçe belediye başkan adayı Mehmet Ekinci, “Öncelikle İ.Halil Kızıltaşoğlu ve ailesinin düzenlemiş olduğu bu güzel mahalle toplantısından dolayı teşekkür ediyorum.’’ Dedi. Ekinci, ‘’12 yıllık iktidar tecrübemizi yerel iktidara taşımak için yola çıktık. Herkesin Eyyübiye'liyim demekten gurur duyacağı bir Eyyübiye olacağız” dedi.


Mahalleliye teşekkür eden Ekinci, “Akşamın bu saatinde soğuk havaya rağmen sevginizle bizleri ısıttınız. Artık mahalle toplantılarımız mahallelere sığmaz oldu. Biz bu ilgi ve sevginiz karşısında sizler için ne yapsak azdır. Bizim size hizmet borcumuz var. 30 Mart sonrası hep birlikte yeni bir Eyyübiye inşa edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti iktidarı olarak Şanlıurfa'ya verdikleri bütün sözleri yerine getirdiklerini kaydeden Ekinci, “Sayın Başbakanımız Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfa'lıları çok seviyor. Hükümetimizin 12 yıllık iktidarında Şanlıurfa iline yaptığı yatırımları hepimiz çok iyi biliyoruz. Biz söz verdiğimiz yatırımların hepsini yerine getirdik. 30 Mart'tan itibaren bu tecrübelerimizi yerel yönetimlerle bütünleştirip, Eyyübiye ilçemize daha fazla yatırım gelmesini sağlayacağız. Büyükşehir aynı zamanda Şanlıurfa ilimizin kurtuluş reçetesi olacak. Şanlıurfa'nın tamamında yaşanan değişim ve gelişimini hepimiz gördük, görmeye de devam ediyoruz. O yüzden her konuşmamda söylüyorum. Hükümetimizin Şanlıurfa'ya yaptığı en büyük yatırım büyükşehirdir” şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.