banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Ekinci'ye Hal ve Pazaryeri Esnafından büyük ilgi


AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, esnaflarla ve halkla görüştüklerinde bu memnuniyetleri dile getirdiklerini söyledi. Vatandaşlar, bizi burada gördüğünde bazı ufak tefek sorunları kendilerine ilettiklerini belirten Ekinci, ziyaret esnasında görüştüğüm ve istişarede bulunduğum bütün Eyyübiye'li hemşerilerim bana “Durmak yok! Yola devam” diyor. Allah'ın izniyle sizlerle bu yola devam edeceğiz diyorlar. 30 Mart yerel seçimlerde bir oy patlaması Allah’ın izniyle yapacağız” dedi.


ŞUTİM Başkanı Faruk Akbaş ise, AK Parti Eyyübiye ilçe belediye başkan adayı Mehmet Ekinci’ye yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.


Ekinci’ye ŞUTİM başkanı Faruk Akbaş, AK Parti Eyyübiye Belediye encümen adayları eşlik etti.

Ekinci daha sonra yenice mahallesinde AK Parti Eyyübiye Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu mahalle toplantısına katıldı. Ekinci burada yaptığı konuşmasında, ''Milletin refahı, huzuru ve daha iyi bir ortamda yaşaması için gece-gündüz çalıştıklarını belirtti. AK Parti'nin yaptığı güzel hizmetlerden rahatsız olan bazı kesimlerin bulunduğunu ifade eden Ekinci, "Faizlerin düşmesinden çok rahatsız olanlar var. Çeteler çökertildi, hortumlar kesildi. Bundan dolayı rahatsız olanlar var. Başörtüsünün serbest bırakılmasından rahatsız olan kesimler var. İmam hatiplerin önünün açılmasından rahatsız olanlar var. Kuran kurslarının önünün açılmasından rahatsız oluyorlar. Açılım süresinden rahatsız oldular. Halk için, bu milletin geleceği için ne varsa birilerini rahatsız ediyor. Ama halkımızı oyu ile sandıkta Başbakanına sahip çıktığı için hesapları bozuluyor. Kural dışı oyunların hepsini sizlerin oyları bozuyor. Bu nedenle oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.



Yenice mahallesinde yapılan mahalle toplantısına, AK Parti Eyyübiye belediye başkan adayı Mehmet Ekinci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, AK Parti Eyyübiye belediye encümen adayları, AK Parti Eyyübiye kadın kolları üyeleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.