banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Ekinci, Yol yapım çalışmalarını inceledi

Yol yapım çalışmaları incelemelerine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; Başkan yardımcıları Necmeddin Sağlam, Aziz Aslan; Belediye meclis üyeleri Hasan Batan, Bilal Tekatlı, Sait Kaya, Eyyübiye Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Ekinci ve  AK Parti Eyyübiye İlçe Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar katıldı.

Başkan Ekinci, burada yaptığı açıklamada: ‘’Bilindiği gibi Yardımcı grup yolu diye adlandırdığımız 30 km’lik yolun ihalesi bitmişti. Şu anda da çalışmalar devam ediyor. Bizler hem çalışmaları yerinde görmek, hem de diğer yapılan faaliyetleri izlemek amacıyla başkan yardımcılarımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Burada hummalı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa bir süre sonra arzulanan şekilde bu yol biter.   Bu yolların standartları biraz yükseltildi. Daha önceki yollardan biraz daha farklıdır. Gerek genişliği, gerek diğer yönleriyle çok daha güzel bir yoldur. Ve burada Yardımcı, Büyük Düzlük, Küçük Düzlük ve Kubacık yollarının 15’er Kilometrelik yol ihalesi bitti. Buradaki çalışmalar iyi bir şekilde ilerliyor. Bu süre zarfında ister istemez çevrede bir rahatsızlık oluşuyor. Vatandaşlarımız bu geçici rahatsızlıktan rahatsız olmazlar’’ ifadelerini kullandı.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Ekinci, yola yakın pamuk tarlasında çalışan işçilerin yanına giderek sorunlarını dinledi. İşçiler bu duyarlılığından dolayı başkan Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Seksenören mahallesinde yapılan üç katlı camii inşaatını da inceleyen Başkan Ekinci, buradaki vatandaşlarla konuşup, Camii hakkında bilgi aldı. Başkan Ekinci, Camii’ye Belediye olarak gerekli yardımların yapılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.