banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

EKİNCİ VE KAÇAR SAĞLIK OCAĞI AÇTI

Sağlık Ocağı’nın açılış programına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci ve binlerce vatandaş katıldı.

Sağlık Ocağı’nın açılışı öncesinde bir konuşma yapan Ekinci, "Öncelikle Sağlık köyüne sağlık ocağı hayırlı olsun. Dedi. Ekinci, ‘’Siyasetin sermayesi insandır. Bizler kapı kapı dolaşıyoruz AK icraatlarımızı anlatıyoruz. Bizler boş vaatlerde bulunmadan bundan önce yaptıklarımızı anlatıyoruz. Akla hayale gelmeyen vaatlerde bulunmuyoruz. Bizim işimiz hizmet, Eyyübiye halkı hizmetin en iyisine layık. Bizde hizmetinde en iyisini yapmak için yola çıktık. Eyyübiye ilçemiz için beş yılda ne gibi hizmetler yapılacağının projelerden bazılarını hazırladık, diğer projelerimiz için ise çalışmalarımız devam ediyor. Bu yatırımlar AK Parti hükümeti ile Büyükşehir'in desteği ile Eyyübiye Belediyesi'nin gayretleri ile gelecek. Bu üçlü çok önemlidir. Bunu halkımız görmelidir.


Biz size beş şeyi vaat ediyoruz. Birincisi dürüst olacağız, ikincisi adaletli alacağız, üçüncüsü ayrımcılık yapmayacağız, dördüncüsü şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz ve beşincisi israf yapmadan belediyenin bütün imkânlarını eşit ölçüde kullanarak Eyyübiye'de herkesin eşit hizmet almasını sağlayacağız. Onun için sizlerin desteğini istiyorum."dedi.

Ekinci, ''Bu seçim sıradan klasik bir seçim değil. Bu seçim kardeş kavgasının son bulacağı bir seçimdir. 100 bin gencimizi adı konulmamış bir davaya kurban verdik. Şimdi sıra Sayın Başbakana geldi onu da ortadan kaldırmak istiyorlar. Bu seçim ayrıca referandum seçimidir. Ak partiye vereceğiniz her oy Recep Tayyip Erdoğan’a bir duadır. ‘’ Dedi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ise, ‘’Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan İktidara geldikten sonra bu milletin kaynaklarını sizlere hortumlatmam dedi. Faizleri %73’den, %4,5 düşürünce 670 katrilyon para devletin kazasında kaldı. Daha sonra bu paralarla yol yapılmaya başlandı, Okul yapılmaya başlandı, Sağlık Ocağı yapılmaya başlandı. Sağlık köyündeki vatandaşım artık hastaneye gittiğinde birinci sınıf vatandaşı olmaya başladı. Daha önce 70 TL’ye aldığı ilacı 10 TL’ye almaya başladı. Hastası olduğu zaman Ankara’dan, İstanbul’dan ambulans gelip kendisini istediği hastaneye götürür hale getirdi. AK Parti Hükümeti verdiği her sözü, her hizmeti yapmaya devam ediyor. Sağlık Köyü’ne Sağlık Ocağı sözü verdik. Ve Şimdi söz verdiğimiz Sağlık Ocağı’nı hizmete açıyoruz. Sağlık Ocağımız burada yaşayan bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum.’’ Dedi.


AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar davetlilerle birlikte sağlık ocağının kurdelesini kesip açılışını yaptı. Başkan adayı Mehmet Ekinci, açılışın ardından Milletvekili Mahmut Kaçar ve davetlilerle birlikte sağlık ocağını gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.