banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Ekinci TOKİ Semtinde incelemelerde bulundu-VİDEO

 24 saat vatandaşların hizmetinde olacaklarını söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘halkımıza hizmet için çalışkan bir belediye başkanı ve bir ekibi olduğunu söyledi.

Dün gece geç saatlerde TOKİ olarak bilinen Batıkent Mahallesinde bir dizi temaslarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlardan gelen talepleri ve istekleri yerinde dinleyip inceledi.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, Meclis üyeleri İlhami Günbeği, Levend Çelik Bilal Tekatlı ile birlikte Batıkent Mahallesi’ne giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada Mahalle Muhtarı Halil Kaya ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bir süre Muhtarlık makamında mahallenin sorunları ile bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra, sorunların çözümü noktasındaki sıkıntılar yerinde incelenmek üzere Batıkent Mahallesinde keşif gezisi yapıldı.

Park bahçe, alt yapı, temizlik gibi birçok sıkıntının oluştuğu Batıkent mahallesinde incelemelerini tamamlayan Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada birim amirlerine telefonla ulaşarak sorunların çözümü noktasında çalışmaların başlatılmasını söyledi.

Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya, ‘Başkan Mehmet Ekinci’ye gecenin bu saatinde kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinledikleri için teşekkürlerini iletti.

Mahallede yapılan temaslar sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; ‘Gecenin bir yarısı oldu çalışmalar devam ediyor. Gün içerisinde gelen vatandaşların sorunlarını makamda dinliyoruz. Akşam ve mesai saatleri dışında her gün bir iki mahallemize giderek, buradaki sorunları yerinde tespit etmeye çalışıyoruz ve o sorunlarla ilgili birimdeki arkadaşları talimat andırıyoruz. Sorunların giderilmesi konusunda çalışmalara başlıyorlar. Tabi Batıkent Mahallesinde de birçok sorun var, özellikle aydınlatma konusu var. Gecenin bu saatinde geldik yerinde gördük. Ulaşımla ilgili talepleri var, parkın düzenlenmesi, parkın içerisinde çocuklar için oyun alanlarının oluşturulması ve yine spor alanlarının oluşturulması bütün bunlar buradaki mahallemizin istekleridir, bunlarda karşılanacak. Tabi burada amacımız insanlarımıza hizmet etmek, hizmetin en iyisini bir şekilde getirmek ve anında çözüm üretmek. Yani sorunun yarına, yarınlara aktarmak değil de, sorunu anında çözmek. Akşam saatlerinde Muhtar Arkadaşımız Halil Bey’i aradık, kendilerini ziyaret edeceğimizi söyledik. Burada sorunları kendilerinden dinledik sorunları yerinde de göreceğiz. O sorunların bizim yetkimizde olanların hemen, yetkimizde olmayanları ise gerek büyükşehrimiz, gerek diğer yerlerle de iletişime geçerek en azından sorunların aktarılması konusunda da köprü görevi göreceğiz. İnsanlarımız şundan emin olsunlar, 24 saat onların hizmetinde olan bir belediye başkanı ve bir ekibi vardır.’ Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.