banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

EKİNCİ, ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Şanlıurfa İşadamı İbrahim Toru ile birlikte AK Parti Eyyübiye ilçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle Gazi Lisesi’ni ziyaret eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, buradaki öğrencilere hediye kitap dağıttı. Okul müdürü Abdülzahit Dalbaşı, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Ekinci; eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya koyarak burada okuyan Lise öğrencilerine kitaplar hediye edildi.

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada Eğitim hakkında Öğrencilere bilgiler verdi. Ekinci konuşmasında   “Büyüyen Şanlıurfa'da Eğitime Destek Projemiz” kapsamında 2013-2014 eğitim dönemi içerisinde Öğrencilerimize eğitim desteği sunmaktayız. Kitaplarımızı öğrencilerimize hediye olarak dağıttık. Eğitimin istenilen derecede şekillendirilebileceğini göstermek amacıyla her türlü imkânı sağlamayı hedeflemekteyiz. Başarının yakalanması da bu tür teşviklerle olmalıdır. Başarıyı teşvik etmek ve başarıyı ödüllendirmek adına bu tür uygulamalarımız devam edecektir” dedi.

Ekinci, ''Bizim amacımız maddi durumu iyi olmayan ailelerimize ve öğrencilerimize hiçbir yük getirmeden onlarında eğitimlerini sürdürmelerine yardımcı olmak. Biz inanıyoruz ki bilinçli ve eğitimli bir toplumla her sorunun üstesinden geliriz. Ülkemizin yarınları eğitimli ve başarılı gençlerimiz sayesinde bugünden daha aydınlık olacaktır Bu duygularla bütün öğrencilerimize üstün ve kalıcı başarılar diliyorum.' şeklinde konuştu.

Şanlıurfa İşadamı İbrahim Toru ise, “Eyyübiye'mizin eğitimine her türlü katkıyı imkânlarımız çerçevesinde vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerin memnuniyeti bizler için en büyük mutluluktur. Biz her zaman eğitim camiasının yanında olacağız” dedi.
Ekinci daha sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.