banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Ekinci, hizmet konusunda iddialı


Şıhmaksut Mahallesinde Ceylan Kahvesi önünde AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyeliğinde 33. sırada bulunan Mustafa Demir'in düzenlemiş olduğu mahalle toplantısı miting havasında geçti.

Mustafa Demir'in Seçim Bürosu açılışında konuşan AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesi için hazırladığı projelerinden bahsederek İnşallah 30 Mart’ta belediye başkanlığına seçilmemiz durumunda bütün belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra geliştirdiğimiz projelerle Eyyübiye ilçemize çok üst düzey ve modern bir hizmet sağlayarak, parmakla gösterilen bir ilçe haline getireceğiz.  AK Parti’nin 12 yıllık iktidar dönemine baktığımızda Türkiye’de çok büyük yol alındığını görüyoruz. İnsanlar ilaç almak için günlerce ilaç kuyruklarında bekliyordu. Ekonomide, sağlıkta, eğitimde çok ciddi yatırımlar yapıldı.’’ Dedi.


Eyyübiye ilçesinin trafik sorununun olduğunu, bu konuda da birkaç alternatif çözümler üzerinde durduklarını kaydeden Ekinci, “Her zaman söylediğim gibi, hemşehrilerimle istişare yapmadan, çözüm önerilerimizi paylaşıp, vatandaşlarımızın tercihlerini öğrenmeden bir işe start vermeyeceğiz. Eyyübiye'nin trafik sorunuyla ilgili olarak da birkaç tane alternatif çözümümüz var. 30 Mart seçimlerinden sonra, sizlerin teveccühüyle göreve geldiğimde bu alternatif çözümleri istişare edip, çalışmaya öyle başlayacağız. Bütün bu çözüm ihtimallerini, vatandaşlarımızla istişare edip, halkımızın isteği doğrultusunda en doğru kararı vereceğimize inanıyorum ve hepinizi 9 Mart'ta saat 13.00’de Topçumeydanı’nda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı mitinge davet ediyorum ifadelerinde bulundu.


AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, 30 Mart’ta büyükşehri, Eyyübiye’yi ve diğer ilçeleri kazanarak Başbakan Erdoğan’ın elini güçlendireceklerini belirterek, “Şanlıurfa ilimize ve Eyyübiye ilçemize hizmetlerin en güzelini, en hayırlısını ve en modernini getireceğiz. Eyyübiye ilçemizde belediye başkan adayımız Mehmet Ekinci'ye çok güveniyorum. İnşallah Eyyübiye'de fark atarak hem Eyyübiye ilçemiz için hem de Şanlıurfa büyükşehir için bize güzel destekler sunacağına yürekten inanıyorum. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum, dualarınızı bekliyorum’’ dedi

AK Parti Eyyübiye belediye Meclis Üyesi adayı Mustafa Demir'de, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde Eyyübiye ilçesinde AK Parti belediyeciliğini tüm Eyyübiye halkına sunacaklarını belirterek, “30 Mart’ta zafer AK Parti’nin olacak” dedi.


Şıhmaksut mahallesinde yapılan toplantının ardından AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi adayı seçim bürosunu açtı. Ekinci daha sonra halkın taleplerini de not aldıktan sonra programlarına devam etmek için Şıhmaksut Mahallesi’nden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.