banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Ekinci, Eyyübiye'yi ayağa kaldırırız VİDEO

Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesi, aday adaylığı sürecinde siyasi camiaya heyecan kadan Eyyübiye belediye başkanlığı için iddialı aday adayları çıkmaya devam ediyor. Aday adaylığı başvurularına son bir gün kala bir iddialı aday da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa İl Koordinatörü Mehmet Ekinci oldu. Ekinci, beraberindeki bir heyetle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’na giderek aday adaylığı dosyasını teslim etti.

 

AİDİYET DUYGUSUYLA BAĞLIYIZ

AK Parti’ye, Eyyübiye belediye başkan aday adayı olarak başvuran Mehmet Ekinci, “Aidiyet duygusuyla bağlı olduğumuz bir partiye müracaat etmekten dolayı son derece mutluyum. Aklımda projeler, yüreğimde umutlarla bu hizmet kervanında ben de varım diyorum. Aday adaylığı sürecinde, tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde sonuçlanmasını gönülden temenni ediyorum. Bu bir hizmet talebidir. Biz, insanların hizmetine talipsek, insanların yolu açılır. Arzuladığımız noktaya hep birlikte ulaşırız. Tabi bu süreç aday adaylığı süreci. Aday adayı olmak da bizim için bir şereftir. Takdir edilir, aday gösterilirsek hizmetleri en iyi şekilde yürütme sözü veriyoruz. Kısmet olur, aday gösterilirsek halkımıza bu kulvarda hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

EYYÜBİYE’YE HİZMET HEYECANI

Aday adaylığıyla ilgili  konuşan Ekinci, “Umarım, hayırlı hizmetlere vesile oluruz. Bu başvurumuz, aday adaylığı başvurusu. Aday adaylığı sürecinin, hak eden arkadaşa teslim edileceğine inanıyorum. İçinde büyüdüğümüz, eğitim öğretim dönemimizin tümünün içinde geçtiği, şu an içinde ikamet ettiğimiz ilçemiz Eyyübiye’de hizmet etmek, Urfa’nın marka değerini oluşturan unsurları barındıran bir ilçede hizmet edecek olma heyecanının bizi daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum. AK Belediyecilik noktasında, biz de bu işe varız. Emanetin bize teslim edilmesi halinde, görevimizi layıkı ile yerine getireceğimize söz veriyoruz. Aday belirleme sürecinin, il teşkilatımıza ve tüm aday adayı arkadaşlarımıza hayırlar getirmesini, kazasız belasız bir şekilde, sevgi dilinin hakim olacağı şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

EĞİLMEZ: BAŞARILI BİR BÜROKRATIMIZ

Adaylık başvurusunu kabul eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez de, “Sayın Mehmet Ekinci kardeşimiz uzun yıllardır kamu hizmetlerinde şehrimize başarılı hizmetler yürüten bir bürokratımız. Bugün Eyyübiye ilçemiz için belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapmış bulunuyor. İnşallah, kendisi için Eyyübiye için hayırlı uğurlu olur. Bundan sonraki süreç için kendisine başarılar diliyoruz. Allah, yardımcısı olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.