banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Ekinci ev ev dolaşıyor


Haleplibahçe’de selami ileri tarafından yapılan ev toplantısına katılan AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Süleyman Elgün ve AK Parti Eyyübiye İlçesi  Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci katıldı.
Toplantıyı düzenleyen Selami İleriye teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ekinci;  bu dayanışma sürecek. AK Parti’nin 2002 den bu yana olan icraatlar ortada. Eyyübiye hizmet aç bir bölge. 30 Mart sonrasında oluşturulacak Eyyübiye yep yeni bir eyyübiye olacaktır” dedi.
başkan elgün konuşmasın da selami ileri kardeşimiz adaylık sürecini dava arkadaşlığına dönüştürerek bize güç vermiştir. bu dayanışmanın süreceğini AK Parti 30 mart 2014’de eyyübiye ilçesinde sandıklardan ful şeklinde çıkacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.