banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Ekinci, esnaf kepenk açmadan denetim yaptı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberinde meclis üyeleri Hasan Batan, Bilal Tekatlı, Sait Kaya ve birim müdürleriyle birlikte Kunduracılar, Bakırcılar ve Kuyumcular pazarındaki esnafla bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi. Esnafın kendisine sunduğu sorunların çözümü noktasında birim amirlerine anında ulaşan Başkan Ekinci’nin bu davranışı esnaf tarafından takdirle karşılandı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, aşağı çarşı diye tabir edilen birçok alış veriş pazarında denetimlerde bulundu. Kunduracılar Pazarında haftada iki gün düzenlenen bereket duasına katılan Başkan Ekinci, esnaf ile birlikte ellerini semaya açıp bereket duası yaptı.

Sabah 06:00 sularında mesaiye başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci esnafa sürpriz yaptı. Birçok esnafın daha kepenk açmadan Başkan Ekinci’yi yanlarında görmesi kendilerini hem şaşırttı, hem de sevindirdi. Bakırcılar, Kuyumcular ve Kunduracılar Pazarında temizlik konusunda denetleme yapan Başkan Ekinci, esnafında sorunlarını dinlemeyi ihmal etmedi.

Bereket için dua ettiler

Bir süre çarşı pazarı gezen Başkan Ekinci burada esnaf ile bir araya gelerek kendileriyle birlikte kahvaltı yapıp çaylarını içti. Öte yandan Kunduracılar Pazarında yapılan Bereket Duasına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnaf ile birlikte ellerini semaya açarak günün bereketli geçmesi için dua talebinde bulundu.

Başkan Ekinci, bir diğer çalışmalar için daha sonra buradan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.