banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Ekinci; Balıklıgöl kontrol altına alındı‏ VİDEO

Eyyübiye Belediyesi olarak 30 Mart Yerel seçimlerden sonra göreve başladıkları günden bu yana durmadıklarını söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün Balıklıgöl platosu içerisinde gezi yaparak, Balıklıgöl havzası içerisinde bulunan balıkların son durumu hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Burada yapılan incelemelerden sonra Urfa Kalesi arkasında Göl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ekinci burada mahallenin sorunlarını dinledi. Sorunların çözümü noktasında telefonla birim amirlerine talimatlarda bulunan Başkan Ekinci, sorunların en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘Bugün Balıklıgöl’ü gezdik, balıkların ölümü vardı şuan itibariyle öyle bir şey yok tamimiyle her şey kontrol altında, özellikle dışarıdan gelen yemler yasaklandı. Ardından kale boynundaki mahallemizde vatandaşların sorunlarını dinledik. Sürekli biz insanlarımızın arasındayız. İnsanlarımızın da taleplerini birinci ağızdan almaya çalışıyoruz ve bunun gereğini hep birlikte yapmak durumundayız.’ Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.