banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Eker;Urfa'yı Hep Destekledik

Saat 18:30 Sularında GAP Havaalanı inen Bakan M. Mehdi Eker; Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Emniyet müdürü Sabri Durmuşlar, Belediye başkanı A. Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, İl Jandarma Alay Komutanı Şükrü Cumhur ve çok sayıda AK Partili yönetciler karşıladı. 

GAP HAvalanından ayrıldıktan sonra Esentepe mevkiinde bulunan Özel idare binasının yanında Ziraat odasının yapmış olduğu inşaatını gezdi. İnşaat alanında açıklamalarda bulunan Bakan Eker Şöyle dedi; AK Parti hükümetidönemince Şanlıurfamız tarım yatırımlarında ve desteklemelerinde hep 1 numara olmuştur. Üreticiyi destekliyoruz. Bakın 2003 yılından beri Şanlıurfalı tarım üreticisine toplam 2 buçuk Katrilyon nakit para aktarmışız. Tabii üretim alanımız olan toprağı hor kullanmamak lazım. Fazla su verirsen tuzlama olur ve o toprak ölür. Bakın Harran ovasında 41 hektar toprağı kaybetmek üzereyiz. Bunun önlemini almak için Drenaj Kanallarının Temel Atacağız. dedi.

Bakan Mehdi Eker dinlenmek üzere Şanlıurfa Polisevine geçti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.