banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Eğilmez’e tebrik ziyaretleri devam ediyor
Başta Hilvan Belediye Başkanı ve İlçe teşkilatı, Harran İlçe Teşkilatı ile Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı olmak üzere İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e tebrikler devam ediyor.

 

Başkanları ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti İl Basşkanı Av. Yusuf Eğilmez; “3 Haziran Pazar gününden itibaren AK Partiye gönül verenler, teşkilatımızın üyeleri, STK temsilcileri yeni dönemdeki görevimizden dolayı tebrik ediyorlar. Bugünde Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık, İlçe Başkanı ve Hanif Düzme ve Yönetimi, Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve Yönetimi, Kâhta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı bizleri ziyaret ettiler. Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte tebrikleri kabul ediyoruz. Hayırlı olsun tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.